Nieuws

Verslag eerste nieuwe Zeeuwse borrel

Verslag eerste nieuwe Zeeuwse borrel

De bijeenkomst van Zeeuwse Oud-leden op 29 oktober was overzichtelijk met 19 aanwezigen, gezellig en voor herhaling vatbaar.

Na ontvangst begonnen we met een informele borrel om nader kennis te maken. De locatie was het pand van de familie Loontjens, Dam 21 te Middelburg, waar al sinds de jaren '30 van de de vorige de showroom van het biljartbedrijf is gevestigd. Alexander Loontjens gaf een korte presentatie over het bedrijf. Aansluitend hebben we een speeddating georganiseerd, zodat iedereen twee minuten met elkaar sprak. Dit liep erg goed en omdat de groep niet groot was heeft iedereen met elkaar gesproken. Daarna hebben we nog lang en gezellig geborreld. De eerste keer sinds jaren werd zeer gewaardeerd en alle aanwezigen vertelden uit te kijken naar een volgende keer. We hebben besloten om medio 2022 de volgende borrel te organiseren.

Passanten en zij die een 2e huis hebben in het Zeeuwse zijn van harte welkom; voej je zelf toe aan de groep Zeeland of neem contact op met Peter Koelemij en/of Joep de Valk.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen