Nieuws

Verslag 1e borrel Arnhem-Nijmegen

Op donderdag 16 september vond de eerst borrel plaats van de Reunistenkring Arnhem-Nijmegen. De een na oudst aanwezige reunist meldde:”Ik woon hier nu 40 jaar en het is de eerste keer dat er een VOL-DSC borrel wordt gehouden. Ik vind het geweldig!”

Jan Maarten Elias, de samenroeper van deze borrel, heette de 27 aanwezigen van harte welkom op deze borrel, die plaatsvond op het vliegveld Terlet, net ten noorden van Arnhem. Fantastische vergezichten vormden het decor van deze 1e borrel waarbij jong (2009!) en oud (1956) met elkaar kennis maakten en à la minute aan de praat raakten.

Maurits van der Goes, secretaris van het VOL Bestuur, gaf een toelichting op de plannen van het huidige VOL bestuur met betrekking tot het vergroten van het onderlinge contact tussen reunisten. Hij vertelde ook dat er inmiddels 14 reunistenkringen zijn, dat er jaarlijks terugkerende activiteiten op de rit zijn gezet (golf, waterpret, motorrally, roeien en een meezweefvliegdag), dat de nieuwe website en database steeds beter worden gevonden en hij riep op vrienden en vriendinnen te mobiliseren!

De zon zakte langzaam achter de horizon en na hamburger & frites vertrok eenieder tevreden huiswaarts, niet nadat het tot ziens werd uitgesproken.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen